Club GRONDIG HB

Club GRONDIG HB 

Wanneer? Op zondagochtenden* komen we samen. In de Cultuurschuur te Monster.

informatie?  data en inschrijven.

grondig: denken 3

club HB: een netwerk van neuronen

Wie? denkers tussen de 5 en 7 jaar, en denkers van 8 tot 10, en 10+, die zeer nieuwsgierig zijn, (vermoedelijk) hoogbegaafd, graag geprikkeld willen worden, en voor wie het gewenst is met mede-denkers in contact te komen.

Wat? We spelen, bouwen, doen experimenten, stoeien en spelen.

informatie?  data en inschrijven.

We spelen, denken, delen met elkaar. Spelenderwijs verkennen we ons kunnen. In ons spel leren we. We leren durven, laten zien, vragen en durven vallen en weer opstaan. We leren in contact te treden en te leren van elkaar. En we leren over oorzaak en gevolg, over proberen en oefenen, over trial and error, en over winnen van jezelf.

We spelen ons handig en denken ons sterk!

Visie: Iedereen wil leren, op eigen wijze, eigen tempo, zelf en met plezier! Iedereen wil graag contact met ontwikkelingsgelijken. Niemand is graag (altijd) anders. En we willen allemaal spelen! Lees hier meer over mijn visie.

Waarom? Jonge kinderen die net even wat anders denken en voelen hebben geen plek waar ze, samen, heen kunnen.

Club GRONDIG HB

Club GRONDIG HB. Het hele proces!

Begeleider: Hadewych Simonis. Zij werkt vanuit haar ervaring en expertise. Zij was juf, filosoof, is kindercoach, HB, MatriXcoach, trainer ik leer leren, BalAVisX,  en trainer Rots en Water. Zij laat het liefst kinderen denken en voelen, en wel zo dat zij weten wat ze willen, wat ze kunnen en weten hoe ze dat kunnen doen.

informatie?  data en inschrijven.

*) Van 10.00 uur – 12.30 uur. Met limonade en een koekje.

Kosten: €20,- per keer, 5 keer voor €90,- (strippenkaart)

Hadewych Simonis is kindercoach en trainer voor denkers, in Monster. Zij was juf, filosoof, is kindercoach, HB, MatriXcoach, trainer ik leer leren, en trainer Rots en Water. #HB #HSK #weerbaarheid #brein
Advertenties