trainingen Rots en Water


rots en water logo met tekst
Je bent sterk als een rots, jij weet wat je wilt, en zacht als water, waar het kan. In deze training leer jij je eigen krachten kennen, en hoe jij die kunt inzetten. Minder bang, minder boos, mentaal en emotioneel weerbaar!

springen GRONDIG

filmpje rots en water

Eerstvolgende training.  INSCHRIJVEN en INFO

Het Rots en Water-programma biedt die fysieke elementen die nodig zijn om goed gebruik  te maken van de krachten in je lijf . Door je lijf beter te voelen (lichaamsbewustzijn), weet je beter wanneer je boos gaat worden, of bang of onrustig (emotioneel bewustzijn) en weet je steeds beter wat je wel en niet wilt (zelfbewustzijn en sociaal bewustzijn).

kracht: rots en water

Hierdoor kun je kiezen wat je gedrag zal zijn en wat je gaat doen. Zelf!

Het Rots & Water programma kan worden beschouwd als een weerbaarheids -programma en uiterst effectief anti-pest-programma, maar dan één dat zich onderscheidt van andere programma’s door zijn meervoudige doelstelling en het bredere pedagogische perspectief waarbinnen de training van weerbaarheid samen gaat met de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden. Weerbaarheid en solidariteit, rots en water, worden in balans gepresenteerd en getraind.

Kijk hier voor trainingen Rots en Water in de agenda.

Hadewych Simonis, kindercoach en trainer in mentale en emotionele weerbaarheid Westland, Monster, voor weerbare denkers. #rotsenwater #weerbaarheidstrainingen #hoogbegaafd #hooggevoelig #ikleerleren #Bal-A-Vis-X
Advertenties

6 Reacties op “trainingen Rots en Water

  1. Dit is wel iets voor onze zoon, 10 jaar. Wanneer plannen jullie een training op Kronenburgh te starten? En om hoeveel bijeenkomsten gaat het? Kosten? Voor hem liever na kerst ivm nu een vol programma. Ik ben benieuwd en hoop van jullie te horen.

  2. Beste Emi, dank voor j ereactie en vragen. De eerstvolgende groepen starten op 27 oktober. Afhankelijk van leeftijd en hulpvragen deel ik deze in. We hebben eerst een gesprek, dan 8 bijeenkomsten, en 1 ouderbijeenkomst. Kosten zijn te vinden onder: tarieven. Mail of bel gerust even. grondige groet, Hadewych Simonis (Aangezien meer kinderen van Kronenburgh de weg naar mij weten te vinden, is een ritje de andere kant op geen gek idee. Kaart het als ouders eens aan.)

  3. Mathijs na een training rots en water: “ik heb geleerd over mijn kwaliteiten en weet je mam, elke kwaliteit heeft zijn keerzijde. Als je superslim bent, dan weet de juf dat ook en krijg je extra veel en extra moeilijke werkjes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s